Barink Wonen & Zo in Borculo, dé woonwinkel in Gelderland

wonen 1wonen 1wonen 1wonen 1 wonen 1wonen 1wonen 1wonen 1 wonen 1wonen 1

Referentie

‘Wij zijn heel tevreden over de goede service van Barink Wonen. Wij hadden nieuw meubilair nodig voor onze kamer,maar we wisten niet goed hoe we de ruimte optimaal konden benutten. De adviseur van Barink nam alle tijd voor ons en tekende de meubels voor ons op schaal in op een plattegrond. Daarna zocht ze samen met ons de meubels en de accessoires bij elkaar, zodat alle kleuren mooi op elkaar afgestemd werden. Het resultaat is fantastisch! Onze kamer heeft precies de sfeer gekregen die we graag wilden: landelijk en toch modern!
- Dini en Bennie Schreurs, Markelo

Wonen

Barink is op 15-10-1935 gestart met een woonwinkel in Borculo, het hart van de Achterhoek. Onze woonwinkel is dus al 80 jaar een begrip in Borculo, Gelderland en omstreken, waarbij service natuurlijk voorop staat!

Ontdek woonwinkel, Barink Wonen & Zo

Inmiddels is onze sfeervolle woonwinkel, Barink Wonen & Zo, uitgegroeid met een showroom van maar liefst 1500 M². Je vindt in onze woonwinkel o.a. een uitgebreide collectie meubelen, PVC-vloeren, woningtextiel, bedden en woonaccessoires.

De verschillende stijlen in onze meubelzaak zijn te omschrijven als lifestyle, eigentijds/modern en klassiek.

In onze prachtige woonwinkel vind je merken zoals; Mflor, het Anker, Kartell Collection, Riverdale, Brynxz, Meubitrend, Norma, mijn Smaak, Luxaflex, By tzum, etc.

Kom bij ons langs in onze woonwinkel in Borculo, Gelderland

Een woning inrichten, het kiezen van de juiste meubels en kleuren, doe je niet zomaar even. Dit gaat gepaard met een goed advies en een prettige begeleiding daarin. Bij Barink Wonen & Zo ben je voor een totale woninginrichting aan het juiste adres!

Maak een afspraak met onze interieuradviseur voor een gratis persoonlijke interieuradvies en weet zeker dat je een goede keuze maakt voor je woninginrichting.

De juiste materialen in de juiste kleuren combineren is namelijk een vak apart, een advies van een specialist is daarom erg prettig!

We ontmoeten je graag in onze prachtige woonwinkel in Borculo in de gemeente Berkelland. Centraal in de Achterhoek gelegen, nabij Ruurlo, Neede, Eibergen, Lochem, Groenlo en Lichtenvoorde.

Klik op de foto's om de vergrotingen te bekijken.

 

Karel Barink

"Toen ik 15 was ging ik al met mijn vader op pad om het leggenkarel van tapijt te leren, dit hebben we jaren samen gedaan met veel lol en plezier. Mijn moeder deed de winkel en maakte tussendoor de gordijnen. Dat waren tijden waar ik met een glimlach aan terugdenk.
Nu 28 jaar later deel ik de passie met Marleen, Francis en Aart en proberen we iedere week er weer iets moois van te maken. Verkopen, opmeten, adviseren en beurzen bezoeken…. Ons vak zit vol met verschillende elementen ik zou niet anders meer willen…."
copa
tzum
kobe
hoh
gardisette