Barink Wonen & Zo in Borculo, dé PVC vloeren specialist in Gelderland

PVC

PVC vloeren

Met PVC-vloeren kun je een vloer creëren die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, maar dan wel zonder de nadelen ervan.

Bekijk onze ruime collectie PVC vloeren in onze woonwinkel in Borculo

Bij Barink Wonen & Zo in Borculo hebben wij een zeer ruime collectie in PVC vloeren. PVC is een erg duurzaam product, zowel in vochtige als in droge toestand vertonen de PVC-vloeren een stroef karakter. De voordelen van PVC vloeren ten opzichte van natuurlijke vloeren zijn enorm, zeer hoge slijtvastheid, gering onderhoud en zeer geschikt voor vloerverwarming.

In onze grote PVC vloeren showroom in Borculo vind je o.a. de volgende PVC merken:

Mflor, Viva floors, Forbo,  Podium Xxl,  Podium pro 55, Podium pro 30,  Xrossfloor, Nuance, Karndean.

PVC vloeren worden gelegd door een échte PVC specialist


De PVC-vloeren worden met uiterste zorg door een vakkundige stoffeerder ingemeten, geëgaliseerd en gelegd. Vooral het egaliseren en leggen van PVC verdient uiterste zorg en vakbekwaamheid, laat nu onze stoffeerder daar helemaal in thuis zijn of het nu thuis is of projectmatig.

PVC-vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden diagonaal, vissegraat, patronen met borders of natuurlijk gewoon recht.
 

Referenties van onze PVC vloeren klanten, in omgeving Borculo

Inmiddels hebben wij al heel wat PVC vloeren mogen leggen bij klanten in de regio Borculo en omstreken. Vakbekwaamheid en service staan bij ons voorop, na jarenlange ervaring, kun je dus het leggen van een nieuwe PVC vloer geheel aan ons overlaten!

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste PVC vloer keuze. De koffie staat klaar in onze woonwinkel in Borculo. Centraal in de Achterhoek gelegen, nabij Ruurlo, Neede, Eibergen, Lochem, Groenlo en Lichtenvoorde.

Forinn
mflor
novilon
podium
viva