Wij zoeken een gezellige collega die het team van onze woonwinkel komt versterken. Nou kunnen we je wel vertellen dat we het leukste team zijn en de mooiste meubelen verkopen, maar waar het om gaat is dat alles klopt. Van de eerste kennismaking tot de eerste verkoop en samenwerking in de winkel als:

INTERIEUR- EN VERKOOPADVISEUR
(Borculo)

Barink wonen past bij je als je op zoek bent naar een baan waarin je iedere dag wat nieuws leert. Jij bent helemaal op je plek als je nieuwsgierig bent naar onze veelzijdige collectie en al haar mogelijkheden. Dit wil je namelijk graag je klanten vertellen! Zij kunnen dan met jouw advies de beste keuze maken.

Wij bieden:

Ѵ zelfstandige functie

Ѵ veel afwisseling

Ѵ salaris op basis van ervaring en CAO wonen

Ѵ 16-20 uren per week 

Wij vragen:

Ѵ een creatieve en ervaren verkoopadviseur

Ѵ je bent nieuwsgierig en ontwikkelt je graag

Ѵ flexibel en beschikbaar in de weekenden

Ѵ ervaring met interieurstyling is een pré

 

Hoe ziet je dag er ongeveer uit:

10.00 - ochtend

Je opent de deuren van de winkel en kijkt of alles er mooi bij staat. Dan komen de eerste klanten binnen die graag je advies willen. Eerst een kop koffie en horen waarnaar ze op zoek zijn. Je werkt een advies uit en spreekt af voor een volgende keer. Na hun vertrek zet je samen met je collega nog even wat meubels op een nieuwe plek.

13.00 - middag

Na je lunch, die je net even bij de bakker naast de winkel hebt gehaald, wordt je verrast door een vertegenwoordiger die in de buurt was. Gelukkig heb je tijd dus ga je even samen zitten. Hij vertelt je wat over de ontwikkelingen van de collectie. Jij laat hem weten hoe de collectie het in de winkel doet. Snel afronden, je moet nog een klant bezoeken om interieuradvies te geven.

16.30

Je maakt alvast een begin met het uitwerken van het advies. Je kijkt of de winkel weer klaar staat voor de volgende dag en om half zes sluit je alles af. Een laatste klant komt op de valreep nog wat ophalen. Geen probleem. En dan lekker naar huis.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met:
Marleen Barink
06 - 18 88 10 80

Je kunt je CV en motivatie mailen naar: .

De sluitingsdatum is zaterdag 3 april 2021.