Barink Wonen & Zo in Borculo, dé beddenzaak in Gelderland

slapen page

Slapen

In onze beddenspeciaalzaak, Barink Wonen & Zo in Borculo, vind je een ruime collectie bedden, matrassen, boxsprings, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens. Samen met jou en ons deskundig advies zoeken wij hét geschikte bed in onze beddenwinkel met een showroom van maar liefst 500 M².

Specialist in Boxprings

Bij beddenwinkel Barink Wonen & Zo in Borculo hebben wij de Norma Collectie voor onze boxsprings. De boxsprings zijn uit de Timeless-collectie. Dit is een eigentijdse collectie met zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. In onze beddenzaak in Gelderland is er keus uit verschillende matrassen, waaronder de als 3 keer op rij uitgeroepen “Beste koop Consumentenbond” Solara combispring latex matras! De boxsprings in onze beddenspeciaalzaak kunnen naar eigen slaapwens samengesteld worden of je nu stevig of soepel wilt liggen en dit in combinatie met een eigen topper van koudschuim, latex of traagschuim. Het bed kan vlak of electrisch uitgevoerd worden met een strak of landelijk hoofdbord. De Timeless-collectie heeft ook een zeer ruime stoffencollectie en de boxsprings kunnen in alle gewenste maten geleverd worden van 140cm tot 200cm breed en 200 tot 220cm lang. Bij beddenzaak Barink wonen & Zo, hebben wij hoofdkussens van Silvana (bekijk onze actie!) en Ducky dons en bedtextiel van beddinghouse, riviera maison, damai, jeanette vite en een huismerk.

Kom bij ons langs in onze beddenzaak in Borculo, in het hart van de Achterhoek

Een bed kiezen, doe je niet zomaar even. Het moet je een uitstekende nachtrust kunnen bieden. We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend advies, in onze beddenzaak in Borculo, in de gemeente Berkelland. Barink Wonen & Zo ligt centraal in de Achterhoek, nabij Eibergen, Groenlo, Lochem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Neede. Bekijk onze openingstijden, of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

norma