PVC vloeren, tapijten en karpetten

Vloeren

Uitgebreide collectie

Bij Barink Wonen & Zo, PVC vloeren, tapijten en karpetten

PVC vloeren

Met PVC-vloeren kun je een vloer creëren die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, maar dan wel zonder de nadelen ervan.

Bekijk onze ruime collectie PVC vloeren in onze woonwinkel in Borculo

Bij Barink Wonen & Zo in Borculo hebben wij een zeer ruime collectie in PVC vloeren. PVC is een erg duurzaam product, zowel in vochtige als in droge toestand vertonen de PVC-vloeren een stroef karakter. De voordelen van PVC vloeren ten opzichte van natuurlijke vloeren zijn enorm, zeer hoge slijtvastheid, gering onderhoud en zeer geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeren worden gelegd door een échte PVC specialist

De PVC-vloeren worden met uiterste zorg door een vakkundige stoffeerder ingemeten, geëgaliseerd en gelegd. Vooral het egaliseren en leggen van PVC verdient uiterste zorg en vakbekwaamheid, laat nu onze stoffeerder daar helemaal in thuis zijn of het nu thuis is of projectmatig.

PVC-vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden diagonaal, vissegraat, patronen met borders of natuurlijk gewoon recht.

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste PVC vloer keuze. De koffie staat klaar in onze woonwinkel in Borculo. Centraal in de Achterhoek gelegen, nabij Ruurlo, Neede, Eibergen, Lochem, Groenlo en Lichtenvoorde.

Tapijten

Naast de PVC-vloeren beschikt Barink Wonen & Zo ook over een ruime tapijt-collectie. Wij zijn o.a. dealer van Parade tapijt, Bonaparte, Desso en Belakos.

Wij hebben een ruime keus om je woning of projecten in te richten. Naast ons vakkundige team in de winkel, worden de tapijten door onze eigen stoffeerder ingemeten en gelegd.

 

Karpetten

Een goed gekozen vloerkleed of tapijt maakt jouw vloer helemaal af! Bij ons kun je terecht voor vloerkleden en tapijten in diverse stijlen, kleuren en materialen. Veel van onze hoogwaardige vloerkleden zijn in elke gewenste maat te maken.

Een van onze vele merken is Perletta Carpets. De mooiste kwaliteit handgeweven vloerkleden van 100% zuiver scheerwol. Een bijzondere Collectie van 11 verschillende structuren en beschikbaar in 26 kleuren. Jij bepaalt de kleur, de structuur en de maat. Ook Brink & Campman, Karpi en By Boo zijn merken die bij ons te vinden zijn.

Bekijk onze openingstijden, of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

En verder?

Wonen, slapen, vloeren, raambekleding, zonwering, accessoires 

Interieuradvies

Onze interieur stylisten denken graag met je mee, van kleine aanpassingen tot totale make-overs. Maak gerust een afspraak voor interieuradvies.

Waarom bij Barink Wonen & Zo …

Sinds 1946 een begrip

Service & Kwaliteit

1500 m² sfeervolle showroom